Greitos cukinijų picos

AUTORIUS:
Valerija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Cukinijų picos
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai
Cukinijų picos
Cukinijų picos
Autorius apie receptą: Greitai paruošiama ir labai skani užkandėlė ala cukinijų picos. Ruošti galima ne tik su recepte siūlomais, bet ir kitais mėgstamais priedais. Rūkyta mėsytė suteikia puikaus Greitai paruošiama ir labai skani užkandėlė ala cukinijų picos. Ruošti galima ne tik su recepte siūlomais, bet ir kitais mėgstamais priedais. Rūkyta mėsytė suteikia puikaus skonio, bet jeigu mėsos nevalgote ar neturite po ranka, galima ruošti ir be jos. (...daugiau) Valerija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas cukinijų (jaunos)
4 vienetai rūkytų dešrelių (ar rūkyto kumpelio)
200 gramų mocarela sūrio (arba fermentinio sūrio)
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
pagal poreikį pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Cukinijas supjaustyti maždaug 1 cm riekelėmis. Jas išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
2.
Kiekvieną riekelę aptepti pomidorų padažu.
3.
Sūrį suplėšyti ir išdėlioti ant cukinijų gabalėlių. Jei naudosite fermentinį, jį sutarkuokite ir išdėliokite ant riekelių.
4.
Dešreles supjaustyti riekelėmis ir išdėlioti ant cukinijų. Pabarstyti raudonėliu.
5.
Dėti kepti į iki 210 C laipsnių įkaitintą orkaitę, apatinę orkaitės lentyną (kaitinimas viršus+apačia su vėjeliu) maždaug 7 minutėms arba iki išsilydys ir lengvai apskrus sūris.
6.
Patiekti šias cukinijų picas geriausia iškart, dar šiltas, nes pastovėjusios cukinijos suminkštėja. Patiekiant galima dar pabarstyti bazilikų lapeliais ar kitais žalumynais.
AUTORIUS: Valerija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Darius
2021-07-30 19:36
Ar nereike cukinijas nulupti ir išimti minkštimo? ATSAKYTI
Asta
2020-08-10 15:23
Kepiau vakar, labai skanu. Tik valgyti reikia iškart pagamintas, nes ilgiau stovint cukinija minkštėja. Bet ir atvėsusios man buvo skanios. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital