Sutarkuojame nuluptą ir be sėklų cukiniją.
Atskirai sutarkuojame rikotos bei parmezano sūrį.
Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi pakepiname susmulkintą svogūną.
Galiausiai į vientisą masę sumaišome cukiniją, sūrį, pakepintą svogūną, išspaustą česnaką, kiaušinius, susmulkintas petražoles bei druską.
Ištepame kepimo formą aliejumi ir supilame į ją gautą masę.
Kepame apie 30 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!