Croissant bandelės su migdolų įdaru

AUTORIUS:
Aušra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Croissant bandelės su migdolų įdaru
Croissant bandelės su migdolų įdaru
Croissant bandelės su migdolų įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 croissant bandelės
50 ml vandens
1 v. š. cukraus (sirupui)
50 g cukraus (įdarui)
1 v. š. romo
50 g blanširuotų migdolų be žievelių (įdarui)
50 g skaldytų migdolų (papuošimui)
1 žiupsnelis druskos
50 g sviesto
1 kiaušinis
cukraus pudra
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių temperatūros. Kepimo skardą iškloti sviestiniu popieriumi. Paruošti sirupą: vandenį, 1 šaukštą cukraus ir romą kaitinti ant silpnos ugnies, kol cukrus ištirps. Paruošti įdarą: virtuviniame kombaine sumalti 50 g cukraus, blanširuotus migdolus ir druską. Dėti sviestą ir vėl viską gerai išmaišyti. Dėti kiaušinį ir sukti, kol masė taps vientisa. Bandeles perpjauti pusiau, abiejų puselių išorinius paviršius aptepti sirupu, ant vidinės puselių dalies tepti migdolų įdarą, puseles suvožti ir dėti ant paruoštos skardos. Viršų aptepti kiaušynio tryniu, apipbarstyti skaldytais migdolais. Kepti maždaug 15 minučių, kol migdolai gražiai pagels. Tiekiant į stalą apibarstyti cukraus pudra. Bandelės skaniausios šiltos, ką tik iš orkaitės. Skanaus.
AUTORIUS: Aušra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Gelija
2015-03-01 17:41
Bandelių viršų sutepti plaktu kiaušiniu arba cukraus sirupu,tik tada pabarstyti migdolų plokštelėm !!!
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital