Creme Brulee pyragas

AUTORIUS:
Martina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Creme Brulee pyragas
Autorius apie receptą: Pavadinimo nesugalvojau, tai pavadinau, kaip man atrodo. Tai pyragas kurio tešlos pagrindas primena amerikietiškus sausainius su šokoladu, o įdaras - grietinėlės su kiaušiniu. Pavadinimo nesugalvojau, tai pavadinau, kaip man atrodo. Tai pyragas kurio tešlos pagrindas primena amerikietiškus sausainius su šokoladu, o įdaras - grietinėlės su kiaušiniu. Pyrago viršus apibarstytas ruduoju cukrumi, kuris šiek tiek apdeginimas įgauna Creme Brulee skonį. (...daugiau) Martina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Pagrindui:
220 gramų kvietinių miltų
125 gramai sviesto (kambario temperatūros)
100 gramų rudojo cukraus (+20 g viršui pabarstyti)
100 gramų pieniško šokolado
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
200 gramų grietinėlės, 35% riebumo
3 vienetai kiaušinių trynių
50 gramų cukraus
1 šaukštelis vanilės esencijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Šokoladą supjaustyti mažais gabaliukais.
2.
Kambario temperatūros sviestą sumaišyti su 100 g rudojo cukraus iki vientisos konsistencijos masės. Suberti miltus, žiupsnelį druskos, kepimo miltelius, pjaustytą gabaliukais šokoladą ir įmušti vieną kiaušinį. Masę išmaišyti mentele, kol visi produktai susijungs į tešlą.
3.
Tešlą dedame į 20 cm skersmens tartaletės kepimo formą. Sulyginame, kad užsipildytų formos šonai.
4.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių (priklauso nuo orkaitės).
5.
Kol kepa pagrindas, ruošiame įdarą. Cukrų su kiaušinio tryniais išsukame šluotele, kad susijungtų. Supilame grietinėlę. Išplakame šluotele. Pagardiname vanilės esencija.
6.
Įdarą pilame į iškepusį pagrindą ir kepame dar 20 minučių 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
7.
Ant iškepusio ir atvėsusio pyrago viršaus pabarstome 20 g rudojo cukraus ir žiebtuvėliu ar kuo sugalvosite apskrudiname cukrų.
AUTORIUS: Martina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital