Citrusinių vaisių salotos su lapiniais kopūstais

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Citrusinių vaisių salotos su lapiniais kopūstais
Autorius apie receptą: Gaivios citrusinių vaisių ir lapinių kopūstų salotos, kurias labai tinka patiekti su lašiša, vištiena ir kiauliena. Gaivios citrusinių vaisių ir lapinių kopūstų salotos, kurias labai tinka patiekti su lašiša, vištiena ir kiauliena. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Salotoms:
200 gramų lapinių kopūstų
2 vienetai mandarinų
1 vienetas apelsinas
1 vienetas greipfrutų
Užpilui:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas baltojo vyno acto
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio malto imbiero (naudojome Santa Maria)
1 žiupsnelis pipirai tellicherry (naudojome Santa Maria)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Paruoškite lapinius kopūstus – išpjaukite lapo viduryje esantį kietesnį kotą, likusią lapo dalį supjaustykite juostelėmis. Supjaustytus lapinius kopūstus pagniaužykite rankomis, kad suminkštėtų.
2.
Nulupkite citrusinius vaisius ir supjaustykite griežinėliais. Sudėkite į dubenį kartu su kopūstais.
3.
Pjaustant citrusinius vaisius išbėgusias sultis supilkite į dubenėlį, kuriame ruošite salotų užpilą.
4.
Dubenėlyje su vaisų sultimis sumaišykite actą, alyvuogių aliejų, imbierą, druską ir pipirus Tellicherry.
5.
Paruoštą užpilą pilkite ant lapinių kopūstų ir gerai išmaišykite. Skanaus!
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital