Šalta arbata su braškėmis ir citrinomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Šalta arbata su braškėmis ir citrinomis
Autorius apie receptą: Kai lauke taip karšta, ši labai skani citrusinė šalta arbata jus atgaivins. Kai lauke taip karšta, ši labai skani citrusinė šalta arbata jus atgaivins. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 litro vandens
1 vienetas citrinų
pagal poreikį braškių
1 gabalėlis imbiero
3 pakeliai juodosios arbatos (arba žaliosios)
2 vienetai mėtų šakelių
pagal poreikį saldiklio (tinka cukrus, medus, klevų sirupas ar kt.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Nuo citrinos nupjauname žievelę ir išspaudžiame sultis. Imbierą supjaustome nedideliais gabalėliais.
2.
Į puodą dedame mėtas, arbatos pakelius, supjaustytą imbierą ir citrinos žievelę. Užpilame verdančiu vandeniu. Po 5-10 minučių išimame arbatos pakelius ir pilame citrinos sultis. Paliekame atvėsti.
3.
Kai arbata atvės, nukošiame, pagardiname saldikliu (jei reikia). Pastatome į šaldytuvą.
4.
Prieš tiekiant, braškes supjaustome.
5.
Į stiklinę dedame supjaustytas braškes, pilame arbatą ir tiekiame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital