Citrininis varškės keksas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Citrininis varškės keksas
Citrininis varškės keksas
Citrininis varškės keksas
Autorius apie receptą: Varškės keksas yra tobulas kepinys. Minkštas, drėgnas, kvapnus. Nepalieka abejingų. Jis tinka ir kukliam šeimos pasisėdėjimui, ir šventei. Varškės keksas yra tobulas kepinys. Minkštas, drėgnas, kvapnus. Nepalieka abejingų. Jis tinka ir kukliam šeimos pasisėdėjimui, ir šventei. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
180 gramų varškės
150 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
100 gramų cukraus
70 gramų sviesto (minkšto)
30 gramų citrinos sulčių
1 vienetas citrinų (nutarkuotos žievelės)
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1/4 šaukštelio sodos
1 žiupsnelis druskos
Papildomai:
šiek tiek sviesto (formai patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Miltus persijojame su kepimo milteliais, soda ir druska.
2.
Cukrų ištriname su citrinos žievele. Dedame sviestą ir gerai išsukame. Dedame varškę ir išmaišome. Įmušame kiaušinius ir išmaišome. Pilame citrinos sultis ir išmaišome dar kartą. Suberiame miltų mišinį, užmaišome tešlą.
3.
Tešlą dedame į sviestu pateptą formą, užpildant 3/4 formos.
4.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių.
5.
Galite papuošti glajumi. Aš sumaišiau citrinos sultis su cukraus pudra.
Patarimai:
Kepimo forma apie 18 cm skersmens.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital