Citrininis krapų padažas - tobulas prie žuvies

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Citrininis krapų padažas
Citrininis krapų padažas
Citrininis krapų padažas
Autorius apie receptą: Šis padažas tobulai tinka patiekti prie žuvies, ypač riebesnės, tokios kaip Šis padažas tobulai tinka patiekti prie žuvies, ypač riebesnės, tokios kaip lašiša - padažas gaivus, spalvingas, jam reikės vos kelių ingredientų. (...daugiau) Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
2 skiltelės česnako
1 pundelis krapų
pagal skonį medaus
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Citrinos žievelę nulupti. Citriną perlieti verdančiu vandeniu, o tada - sutarkuoti per smulkią tarką.
2.
Susmulkinti česnaką ir jį sumaišyti su tarkuota citrina.
3.
Berti smulkintus krapus, išmaišyti.
4.
Dėti pagal skonį medaus ir druskos (padažas turėtų būti stipriai saldžiarūgštis). Išmaišyti.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
Ar būtina perlieti citriną? Ruošdami šį padažą jokiu būdu nepraleiskite citrinos perliejimo verdančiu vandeniu žingsnio, nes jis sušvelnina citrinos skonį, tarsi išryškiną subtilų jos salstelėjimą.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital