Citrininis keksas

AUTORIUS:
Martyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Citrininis keksas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 g sviesto
240 g cukraus
vanilinio cukraus
500 g miltų
300 ml pieno
4 kiaušiniai
1 citrina
100 g razinų
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą išlydyti, sumaišyti su cukrumi. Po vieną mušti kiaušinius, supilti pieną, įtarkuoti citrinos žievelę, suberti išmirkytas razinas. Įsijoti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir gerai išmaišyti. Tešla turi būti daugmaž grietinės tirštumo. Jeigu būtų skystesnė, įdėkite dar truputį miltų. Tešlą supilti į kekso kepimo formą. Kepti 180 C orkaitėje, kol gražiai paruduos (man užtrunka apie valandą). Patiekti su apibarstyta cukraus pudra. Skanaus!
AUTORIUS: Martyna
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
giedre
2011-02-13 20:30
siandien jau antra karta kepu, ir bus dar ne vienas kartas :)) niam niam ATSAKYTI
Jurgita
2011-02-11 11:05
As pastoviai kepu ir kepu, niekaip neatsibostantis. Brolis pastoviai suvalgo per du kartus ATSAKYTI
giedre
2011-02-10 19:27
labai skanus!! :))) ATSAKYTI
Jurgita
2011-02-02 22:25
Puikus :)) Niam-NIAM. Kepu dar kartą tik dedu daugiau miltų, nes gaunas labai didelis skystalas, tai bijau dėt tokį į orkaitę. Dedu tiek miltų, kad tešla gautųsi kaip ir kitų pyragų.
SUPER, keksas :)) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital