Citrininis angliškas keksas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Citrininis angliškas keksas
Citrininis angliškas keksas
Citrininis angliškas keksas
Citrininis angliškas keksas
Autorius apie receptą: Minkštas, purus, su tokia citrinine, gaivia rūgštele šis pyragas. Man jis labai skanus. Tikrai kepsiu dar ne kartą, nes greitai ir lengvai pagaminamas. Recepto šaltinis Minkštas, purus, su tokia citrinine, gaivia rūgštele šis pyragas. Man jis labai skanus. Tikrai kepsiu dar ne kartą, nes greitai ir lengvai pagaminamas. Recepto šaltinis kulinarinė laida „Beatos virtuvė“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų kvietinių miltų
3 vienetai kiaušinių
200 gramų cukraus
120 gramų grietinės
100 gramų sviesto (kambario temperatūros)
1 vienetas citrinų (žievelės ir sulčių)
4 šaukštai cukraus pudros
1 šaukštas aguonų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek sviesto (formai patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi. Po vieną įmušame kiaušinius, kaskart gerai išplakant. Sudedame grietinę ir gerai išmaišome. Įtarkuojame citrinos žievelę, įberiame druskos. Įsijojame miltus ir kepimo miltelius. Masę gerai išmaišome. Pilame tešlą į sviestu pateptą kekso formą.
2.
kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35 min.
3.
Glajui išmaišome citrinos sultis su cukraus pudra.
4.
Dar šiltą, tik išimtą iš kepimo formos keksą sulaistome citrinos sulčių ir cukraus pudros glajumi.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital