Citrininiai pyragaičiai tartaletės su vaisiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Citrininiai pyragaičiai tartaletės su vaisiais
Citrininiai pyragaičiai tartaletės su vaisiais
Citrininiai pyragaičiai tartaletės su vaisiais
Autorius apie receptą: Lengvos, saldžiarūgštės, kvapnios. Tokia tartaletė per šventes galėtu puikiai atstoti tortą. Joms gaminti tinka ir apelsinai arba net kinkanų sultis. O vietoje vaisių galite Lengvos, saldžiarūgštės, kvapnios. Tokia tartaletė per šventes galėtu puikiai atstoti tortą. Joms gaminti tinka ir apelsinai arba net kinkanų sultis. O vietoje vaisių galite puikiai naudoti ir morengo kepurę, bet aš dėjau vaisius. Iš šio ingredientų kiekio pagaminsite 6 mažas tartaletes arba 1 didelę. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
125 gramai sviesto (šalto)
200 gramų miltų
50 gramų cukraus pudros
1 šaukštas vandens (šalto)
Įdarui:
300 mililitrų vandens
150 gramų cukraus
100 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
50 gramų kukurūzų krakmolo
4 vienetai kiaušinių trynių
1 vienetas citrinų
1 vienetas žaliųjų citrinų
Viršui:
2 vienetai mandarinų
1 sauja žaliųjų vynuogių (besėklių)
1 sauja raudonų vynuogių (besėklių)
2 vienetai konservuotų ananasų (žiedų)
0.5 pakelio želės (bespalvės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Paruošti tešlą: atšaldytą sviestą su persijotais miltais ir cukraus pudra sukapokite peiliu. Įpilkite šalto vandens, išminkykite vienalytę tešlą ir iškočiokite 6 apskritimus.
2.
Įtieskite tešlą į mažas tarteles ir pusvalandį laikykite šaldytuve. Atšaldytus papločius subadykite šakute ir kepkite iki 200 C. temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.
3.
Paruoškite įdarą: vandenį, cukrų, krakmolą išmaišykite su abiejų citrinų sultimis bei nutarkuotosmis žievelėmis ir ant mažos ugnies maišant pavirkite. Puodą nukelkite nuo viryklės ir po vieną įmaišykite kiaušinių trynius. Į įdaro masę įmaišykite grietinėlę.
4.
Tirštą citrinų kremą supilkite ant atšalusių tešlos krepšelių ir kepkite 150 C. temp.orkaitėje apie 10 minučių. Atvėsinkite.
5.
Mandarinus išskirstykite skiltelėmis, nuimkite baltas dalis, ananasus supjaustykite norimo dydžio gabaliukais, vynuoges - per puse. Sudėkite vaisius ir uogas ant tartalečių.
6.
Žele paruoškite kaip nurodyta ant pakuotės, tik vandens kiekį sumažinkite pusiau. Aptepkite tartelių viršų žele ir dėkite į šaldytuvą sustingti.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Edita
2024-03-09 18:19
Kremas tragiskas, nerekomenduoju gadinti produktu ATSAKYTI
Agnė
2024-03-12 13:19
Kas būtent nepavyko? ATSAKYTI
Klausimas
2020-10-29 20:24
Sveiki, o kaip jums išsiima tortaletė iš formelès? ATSAKYTI
Aistė
2020-10-30 09:15
Būna formelės padengtos medžiaga, kad būtų nelipnu, iškepus lengvai išsiima. O būna dar tokios su pakeliamu dugneliu apačioje:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital