Citrininiai blyneliai su rikota

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Citrininiai blyneliai su rikota
Autorius apie receptą: Jei mėgstate citrinas ir blynelius, tai tobulas pasirinkimas pusryčiams. Minkšti, nuostabaus aromato ir labai skanūs. Puikūs su uogiene, mėgstamu padažu ar citrininiu. Jei mėgstate citrinas ir blynelius, tai tobulas pasirinkimas pusryčiams. Minkšti, nuostabaus aromato ir labai skanūs. Puikūs su uogiene, mėgstamu padažu ar citrininiu. Laurinta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
240 gramų rikotos sūrio
180 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
120 gramų kvietinių miltų
40 gramų sviesto
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštas citrinos žievelės
pagal skonį vanilės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti rikotos sūrį, pilti pieną, kiaušinių trynius, pagardinti vanile, citrinų sultimis ir žievele, išplakti. Suberti miltus, druską, kepimo miltelius ir išmaišyti.
2.
Į kitą dubenį sudėti kiaušinių baltymus ir išplakti iki purumo. Tuomet atsargiai sudėti du dubenį su tešla ir permaišyti. Tešla turi būti kaip tirštesnė grietinė.
3.
Į keptuvę dėti šiek tiek sviesto, ištirpinti, dėti tešlos ir kepti iki kol pamatysite nedidelius oro burbuliukus, tuomet apversti ir dar pakepti iki kol iškeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital