Citrininė vištiena keptuvėje

AUTORIUS:
Bake In Heels,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Citrininė vištiena keptuvėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos krūtinėlės (be odos, perpjautų pusiau ir plonai išmuštų)
2 stiklinės vištienos sultinio
1/3 stiklinės citrinų sulčių
4 šaukštai miltų
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai kaparėlių (nusausintų)
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas graikiško jogurto (arba daugiau)
2 skiltelės česnako (smulkintų)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek spagečiai
4 riekės citrinų
šiek tiek petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną pabarstykite pipirais ir druska. Apvoliokite miltuose, o jų perteklių nukratykite.
2.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Ant vidutinės ugnies apkepinkite vištienos pjausnelius, kol gražiai parus. Atidėkite. Dėkite česnaką, maišydami kepkite, kol pasklis aromatas. Supilkite sultinį, užvirkite ir šiek tiek nugarinkite. Supilkite citrinos sultis ir kaparėlius. Vėl užvirkite ir virkite, kol padažas kiek nugaruos ir sutirštės.
3.
Įdėkite sviestą ir ištirpinkite. Sudėkite vištieną. Kaitinkite ant vidutinės ugnies, kol padažas sutirštės, o vištiena bus iškepusi. Nukaiskite ir įdėkite jogurtą, išmaišykite (o galite jogurto visai nedėti).
4.
Tiekite vištieną su daržovėmis arba plonais spageti (angel hair pasta) su citrinos griežinėliais ir smulkintom petražolėmis.
AUTORIUS: Bake In Heels
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis