Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1.5 kilogramo | kiaulienos karkos (liesesnės) | |
50 gramų | rapsų aliejaus (naudojau su bazilikais) | |
1 vienetas | citrinų | |
1 galva | česnako (smulkinto) | |
1 šaukštas | druskos | |
1 šaukštelis | kmynų | |
2 žiupsneliai | rudojo cukraus | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
pagal skonį | maltų lauro lapų | |
Garnyrui: | ||
3 vienetai | bulvių | |
1 vienetas | morkų | |
200 gramų | moliūgų (be žievės ir sėklų) | |
1 vienetas | saldžiosios paprikos | |
1 vienetas | svogūnų | |
1 vienetas | pomidorų | |
30 gramų | grietinėlės (30 proc. riebumo) | |
1 šaukštelis | prieskoninių žolelių |