Čirviniai virtų bulvių blynai su grietinės padažiuku ir lašiša

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Čirviniai virtų bulvių blynai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų bulvių (virtų)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų miltų
80 gramų grietinės (tirštos)
40 gramų sviesto
3/4 šaukštelio kepimo miltelių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Padažui:
šiek tiek grietinės (liesos)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek citrinų sulčių
šiek tiek krapų
šiek tiek rūkytos lašišos filė (ant viršaus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves sutarkuoti burokine tarka, įmušti kiaušinius, įpilti ištirpintą sviestą, įdėti grietinės, pagardinti druska ir pipirais, suberti kepimo miltelius ir gerai išmaišyti. Tešla turi būti labai tiršta.
2.
Vaflinę arba čirvinių blynų keptuvę ištepti aliejumi ir gerai įkaitinti. Dėti šaukštą tešlos ir kepti, kol gražiai paruduos.
3.
Padažui į grietinę įdėti druskos, pipiprų, įlašinti citrinos sulčių, sudėti supjaustytus krapus ir išmaišyti. Serviruoti blynelius su padažu ir supjaustyta rūkyta lašiša.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital