Čirviniai blynai su varškės kremu ir silke

AUTORIUS:
Viči,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Čirviniai blynai su varškės kremu ir silke
Čirviniai blynai su varškės kremu ir silke
Čirviniai blynai su varškės kremu ir silke
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
3 vienetai kiaušinių
250 gramų miltų
200 gramų fetos sūrio
50 mililitrų pieno
3 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
200 gramų varškės
2 šaukštai grietinės
1 šaukštas majonezo
2 skiltelės česnako
1/5 vieneto muskato
pagal poreikį druskos
pagal poreikį pipirų
Patiekiant:
4 vienetai silkių filė (naudojome VIČI tradicinę be aliejaus)
1 vienetas citrinų
1 pundelis česnakų laiškų
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Blynams: fetos sūrį išsukite su cukrumi, kiaušiniais ir druska, supilkite miltus, persijotus su kepimo milteliais, įpilkite pieną, viską gerai permaišykite ir leiskite tešlai pailsėti 15 min.
2.
Kepkite blynų keptuvėje, kol gražiai apskrus.
3.
Varškės kremui: varškę sumaišykite su grietine, majonezu, įtarkuokite česnaką, muskato riešutą, pagardinkite druska, pipirais ir viską sutrinkite trintuvą.
4.
Silkę supjaustykite juostelėmis.
5.
Svogūnus ir citriną supjaustykite smulkiai kubeliais.
6.
Blynelius sukarpykite širdelės formos dalimis. Ant kiekvieno blynelio dėkite kremo, po 2-3 gabalėlius silkės, papuoškite smukintais česnako laiškais ir citrina, bei apibarstykite česnako laiškais. Skanaus!
AUTORIUS: Viči
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital