Čirviniai blynai su varške

AUTORIUS:
Malonumas Gaminti
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Čirviniai blynai su varške
Autorius apie receptą: Mano vaikai labai mėgsta paprastus čirvinius blynus, bet kai kartą sugalvojau jų tešlą patobulinti varške - nespėjau kepti! Akyse išnykdavo, vos iškepęs blynas. O mano Mano vaikai labai mėgsta paprastus čirvinius blynus, bet kai kartą sugalvojau jų tešlą patobulinti varške - nespėjau kepti! Akyse išnykdavo, vos iškepęs blynas. O mano keturmetis pavalgęs, pareiškė, kad nuo šiandien tai jo mėgstamiausi blynai. (...daugiau) Malonumas Gaminti
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai kiaušinių
180 gramų varškės
170 gramų kvietinių miltų
150 mililitrų pieno
100 gramų sviesto
2 šaukštai grietinės
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį vanilės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Trynius atskyriau nuo baltymų.
2.
Sviestą ištirpinau ir palikau atvėsti.
3.
Trynius šluotele gerai išsukau su cukrumi. Sudėjau varškę ir šakute gerai ištryniau ją su kiaušiniais. Supyliau atvėsusį sviestą, išmaišiau. Sudėjau grietinę, supyliau pieną, šiek tiek paplakiau. Pagardinau vanile. Įsijojau miltus, kepimo miltelius ir druską, išmaišiau. Tešla turi būti gana tiršta, turi dribti, bet ne tekėti nuo šaukšto.
4.
Atskirame inde iki standumo elektriniu plakikliu išplakiau baltymus ir labai lėtai, švelniai įmaišiau juos į tešlą.
5.
Kepiau gerai įkaitintoje čirvinių blynų keptuvėje, kol gražiai apskrus.
AUTORIUS: Malonumas Gaminti
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (11)
Irena
2023-12-01 15:39
Kiek čia gaunasi blynų? ATSAKYTI
Jorė
2023-11-12 13:45
Nedejau isvis sviesto.paskaiciau,kad riebus ATSAKYTI
Jurate
2023-09-17 09:33
Mano nuomone, receptas puikus, tik sviesto užtenka 50g. ATSAKYTI
Eglė
2023-03-21 20:38
Dedu dvigubai mažiau sviesto, išeina viskas puikiai tada ir sviestas neteka čirvinių blynų keptuvėje per visus kraštus. ATSAKYTI
Odeta
2023-02-21 08:33
Mums labai patiko! ATSAKYTI
Irma
2022-07-13 12:28
Nu jau skanumas, minkštumas ir purumas blynelių! ATSAKYTI
Milda
2021-07-29 18:00
Labai skanūs. Jau atmintinai išmokau recepta,nes tenka kepti kiekviena savaite. Visa šeima valgo pasigardžiuodami!!! ATSAKYTI
Saulius
2021-07-28 21:22
Nieko doro, labai riebus ir tas jauciasi juos valgant. Jei patinka riebiai tai patiks, jei ne - tai aplenkite šį receptą. ATSAKYTI
Pieva
2021-11-04 21:04
Sutinku su jumis. Riebus. ATSAKYTI
Vida
2021-02-13 11:39
daugiau nekepsiu. nes man blynu neliko net paragauti :( ATSAKYTI
Monika
2020-04-25 08:39
Labai skanus ir minkštučiai blynukai, mažajam ragautojui labai patiko ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital