Čirviniai blynai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Čirviniai blynai
Autorius apie receptą: Savaitgalio pusryčių klasika. Savaitgalio pusryčių klasika. Daiva, Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 mililitrų pieno
300 gramų kvietinių miltų
3 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sviestą išlydyti.
2.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, druska.
3.
Atskirti kiaušinių trynius ir baltymus.
4.
Trynius lengvai sumaišyti su cukrumi, pienu, lydytu sviestu. Suberti miltus. Išmaišyti.
5.
Baltymus išplakti iki standžių putų. Šaukštu arba mentele atsargiai įmaišyti į blynų tešlą.
6.
Kepti įkaitintoje blynų keptuvėje keletą minučių.
7.
Valgyti su mėgstamais priedais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital