Čirviniai avižiniai blynai be cukraus ir kvietinių miltų

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 70)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 70)
Čirviniai avižiniai blynai be cukraus ir kvietinių miltų
Autorius apie receptą: Pasmaližiaukime šį kartą sveikiau ir vietoj įprastinių miltų naudokite avižinius dribsnius. Turiu pasakyti, kad labai skanūs ir sotūs. Galite blyneliams skirtus visus Pasmaližiaukime šį kartą sveikiau ir vietoj įprastinių miltų naudokite avižinius dribsnius. Turiu pasakyti, kad labai skanūs ir sotūs. Galite blyneliams skirtus visus ingridientus sudėti į elektrinį trintuvą ir viską sumalti iš karto. Pagal šį receptą iškepsite 7 blynelius. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 vienetai kiaušinių
2 vienetai bananų
60 gramų avižinių dribsnių
2 šaukštai ghee sviesto (arba paprasto, arba aliejaus)
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Avižinius dribsnius smulkintuvu sumalkite iki miltų ir suberkite į dubenį.
2.
Tada sudėkite nuluptus bananus, įmuškite kiaušinius ir vėl viską sumalkite smulkintuvu.
3.
Gautą masę supilkite į dubenį, suberkite kepimo miltelius ir viską gerai išmaišykite ir ant sviesto (arba aliejaus) iškepkite blynelius (kiekvienam blyneliui dėjau po 3 šaukštus masės).
4.
Blynelius pagardinkite mėgstamomis uogomis, vaisiais ir apšlakstykite medumi, klevų ar agavų sirupu.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (12)
Urtė
2023-05-11 15:46
Gavosi FANTASTIŠKI čirvinukai. O tiem, kam limpa, - įdėkite į tešlą šiek tiek riebalo, pvz. kokosų sviesto. Niekas nelimpa ir iškepa nuostabūs. ATSAKYTI
Galina
2023-01-08 02:16
O jie traškus? ATSAKYTI
Jovita
2021-09-30 10:11
Wow! Toks paprastas, sveikas ir labai skanus receptas ! Tikrai rekomenduoju, aciu jums uz recepta! ATSAKYTI
Rita
2021-05-18 20:17
Nuostabūs blynai, svarbu gerai ištepti keptuvę. ATSAKYTI
Daiva E.
2021-05-09 16:40
Nesigavo,prilipo čirvinėje.Sukepiau paprastoje keptuveje be riebalu,skonis geras. ATSAKYTI
Greta
2021-05-10 10:06
Priklauso nuo to, kokią čirvinę naudojat. Jei senovinę - ją reikia gerai sutept riebalais ir įkaitint. Aš naudoju naujovišką, nelimpančiu paviršiumi dengtą, tai neprilimpa. ATSAKYTI
Ieva
2021-01-24 10:16
Super! Pagardinau aguomomis. Bijojau tiek daug kiausiniu ir mazokai miltu, bet rezultatas labai nudziugino ATSAKYTI
Miglė
2020-05-27 10:01
Skanus gavosi. Is pradziu maniau bus per skysta tesla, bet viskas puikiai iskepe. Kepiau be riebalu ATSAKYTI
Iš naujo pamėgusi blynus
2019-02-14 17:37
Niekad nebuvau čirvinių blynų mėgėja, vis nelipo man jie kažkaip, bet šitie.. Patys skaniausi čirviniai blynai, kokius esu valgiusi! Gal kiek ir nepanašūs į tradicinius, bet man tokie net skanesni. ATSAKYTI
Vilija
2019-02-13 09:36
Čirvinių blynų keptuvėje išsisluoksniavo, paprastoje keptuvėje traukė prie dugno, išėjo tokie "apdriskę". Šeimyna suvalgė, bet daugiau negaminsiu. Lenkiu galvą prieš tuos, kam pavyko ir netgi buvo skanu. ATSAKYTI
Goda
2018-01-26 09:14
Puikus receptas! Senai tokio ieskojau pusryciams su vaiku. Tik dariau tiesiog su aviziniais miltais. ATSAKYTI
Raminta
2018-02-13 23:44
Man dar skaniau - kepti ant kokoso aliejaus ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital