Cinamoninis obuolių pyragas su maskarponės sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Obuolių pyragas su maskarpone
Obuolių pyragas su maskarpone
Obuolių pyragas su maskarpone
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
3 stiklinės obuolių (kapotų)
1.5 stiklinės miltų
1 ir 1/4 stiklinės cukraus
3 vienetai kiaušinių
170 gramų maskarponės sūrio (arba Filadelfijos)
120 gramų sviesto
2 šaukšteliai cinamono
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
450 gramų grietinėlės, 35% riebumo
2 šaukštai kondensuoto pieno, saldinto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 175 C. Patepkite sviestu 23 cm skersmens apvalią kepimo formą.
2.
Suplakite vidutiniu greičiu sūrį, sviestą ir 1 stiklinę cukraus iki vientisos masės. Po vieną įdėkite kiaušinius (gerai išplakite prieš įdedant sekantį). Tam, kad nepadauginti miltų matuojant, persijokite juos į stiklinę arba įdėkite juos šaukštu. Sumaišykite miltus su druska ir kepimo milteliais. Įmaišykite miltus į tešlą. Sumaišykite likusį cukrų (1/4 stiklinės) su cinamonu. Sumaišykite 2 v.š. su obuoliais ir įmaišykite obuolius į tešlą.
3.
Įdėkite tešlą į kepimo formą. Išlyginkite viršų ir pabarstykite likusiu cinamoniniu cukrumi. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 50-60 min. Išimkite iš orkaitės ir palikite keletą minučių formoje. Tada išimkite ir atvėsinkite iki kambario temperatūros.
4.
Suplakite grietinėlę su kondensuotu pienu ir papuoškite pyragą. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital