Cinamoninis obuolių pyragas

AUTORIUS:
Karolina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Cinamoninis obuolių pyragas
Cinamoninis obuolių pyragas
Cinamoninis obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Šis cinamoninis obuolių pyragas puikiai tiks pradžiuginti pilvą vėsiais rudens vakarais. Šis cinamoninis obuolių pyragas puikiai tiks pradžiuginti pilvą vėsiais rudens vakarais. Karolina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
6 vienetai obuolių
5 vienetai kiaušinių
400 gramų kvietinių miltų
200 gramų cukraus
120 mililitrų aliejaus
2 šaukšteliai kepimo milteliai
1 šaukštelis vanilinio cukraus
pagal poreikį cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Orkaitę įkaitinti iki 180 C laipsnių temperatūros.
2.
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, kol masė patrigubės. Aliejų pilti į kiaušinių ir cukraus masę, toliau plakti.
3.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir įsijoti į kiaušinių masę. Tešla turi būti grietinės tirštumo (jei per skysta, įdėti dar šiek tiek miltų).
4.
Obuolių skilteles apvolioti vanilinio cukraus ir cinamono mišinyje. Kepimo formoje (apie 22 m skersmens) išdėlioti apvoliotus obuolius, ant jų užpilti tešlos masės, ant viršaus vėl išdėlioti obuolius.
5.
Kepti apie 1 valandą orkaitėje, ar iškepė, tikrinti mediniu smeigtuku - įsmeigtas ir ištrauktas jis turi būti sausas, neaplipęs tešla.
AUTORIUS: Karolina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital