Cinamoniniai sausainiai - be galo skanūs ir gražūs

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 46
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Cinamoniniai sausainiai
Autorius apie receptą: Labai skanūs, gardūs, visi juos mėgsta. Labai skanūs, gardūs, visi juos mėgsta. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 46
Tešlai:
180 gramų miltų
80 gramų cukraus
60 gramų sviesto
50 gramų kreminio sūrio (Philadelphia tipo)
1 vienetas kiaušinių trynių
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
šiek tiek vanilės aromato
Įdarui:
60 gramų cukraus
2 šaukštai sviesto (minkšto)
2 šaukšteliai cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai minkštą kambario temperatūros sviestą, sūrį, kiaušinio trynį, cukrų ir vanilę gerai išsukti, po to suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir užminkyti tešlą.
2.
Ant stalo patiesti maistinę plėvelę, uždėti tešlą ir su plastmasiniu arba silikoniniu kočėlu iš jos iškočioti maždaug 34x23 centimetrų stačiakampį. Jei neturite tokio kočėlo, ant tešlos irgi uždėkite maistinę plėvelę ir kočiokite.
3.
Įdarui sviestą, cukrų, cinamoną gerai išmaišyti, užtepti tolygiai ant tešlos ir plėvelės pagalba suvynioti.
4.
Dėti į šaldymo kamerą 30 - 35 minutėms, arba į šaldytuvą 2 valandoms. Atšalusį vyniotinį supjaustyti į maždaug 7 milimetrų storio griežinėlius.
5.
Sudėti sausainius į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje 7 - 10 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (9)
Jurate
2018-12-09 22:44
Super sausainukai, sukirtom per 5min. Labai daug kas receptuko prase :) trupuciuka gal per ilgai pakepiau, bet nepagadino, o idaras pasikaramelizavo :) aciu uz recepta. ATSAKYTI
Ona
2018-12-09 17:27
Jei trupa,tai arba per daug atsaldete arba sviesto per daug. ATSAKYTI
Gabriele
2018-08-30 16:31
Man irgi pavyko labai skanūs! ATSAKYTI
Daiva
2017-12-14 17:12
O man labai trupa tesla ir negaliu iskocioti :( ATSAKYTI
Dovilė
2017-12-15 09:19
Galbūt miltų šiek tiek padauginote? Būna, kad skirtingos miltų rūšys nevienodai brinksta, tad net dedant jų tiksliai pagal receptą gali gautis šiek tiek per daug. Jų geriausiai dėkite tiek, kad tešla būtų minkoma, nelabai lipni, bet liktų elastinga, ne kieta. O jeigu nutinka taip, kaip rašėte, įdėkite dar vieną kiaušinio trynį ir vėl išminkykite. Jeigu dar trūktų, galite tada įdėti dar šiek tiek kreminio sūrelio, turėtų būti gerai ATSAKYTI
Edita
2017-12-13 21:42
Suri pakeiciau grietine. Del to reikejo truputi daugiau miltu. Nesu profe, bet manau, pavyko ATSAKYTI
Darius
2017-12-04 09:17
O kreminį sūrį galima kažkuo kitu pakeisti? ATSAKYTI
Livija
2017-12-04 16:53
Galite drąsiai pakeisti kremine varške arba paprasta varške, pertrinta per sietelį arba sutrinta el.smulkintuvu, kad vientisa būtų, be grūdelių ATSAKYTI
Darius
2017-12-04 22:43
Ačiū, bandysim! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis