Cinamoninės bandelės pagal Loretą

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Bandelės su cinamonu
Autorius apie receptą: Labai gardžios bandelės, puikus skanėstas prie kavos, arbatos puodelio ar stiklinės pieno. Labai gardžios bandelės, puikus skanėstas prie kavos, arbatos puodelio ar stiklinės pieno. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
600 gramų kvietinių miltų
250 mililitrų vandens (šilto)
230 gramų cukraus
150 mililitrų aliejaus
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai degtinės
1 šaukštelis druskos (be kaupo)
11 gramų sausų mielių (arba 25 g šlapių)
Pabarstymui:
pagal skonį cinamono
pagal skonį cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį supilti vandenį, suberti mieles, berti cukrų ir gerai išmaišyti, kad mielės ištirptų, berti druską, įmušti kiaušinį, įpilti degtinės, aliejaus ir gerai išmaišyti.
2.
Į dubenį su mielėmis įsijoti miltus ir užminkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta, elastinga. Uždengti rankšluosčiu ir palikti kilti šiltoje vietoje maždaug 1.5 valandos.
3.
Paruoštą tešlą iškočioti, pabarstyti cinamonu, cukrumi, supjaustyti juostelėmis, juostelę perlenkti pusiau ir susukti.
4.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti bandeles ir kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital