Cinamoninės bandelės

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Cinamoninės bandelės
Cinamoninės bandelės
Cinamoninės bandelės
Cinamoninės bandelės
Autorius apie receptą: Šios bandelės minkštos, drėgnos, tirpstančios burnoje. Su įdarais, cukraus kiekiu galima varijuoti. Svarbu nebijoti eksperimentuoti. Tačiau šis pateikiamas variantas yra Šios bandelės minkštos, drėgnos, tirpstančios burnoje. Su įdarais, cukraus kiekiu galima varijuoti. Svarbu nebijoti eksperimentuoti. Tačiau šis pateikiamas variantas yra nuostabus aukso viduriukas smaližiams. Garantuoju - gomuriui bus tikra šventė. Receptas pagal Beatos nuodėmingųjų bandelių versiją. (...daugiau) Alma
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
500 gramų kvietinių miltų
300 mililitrų pieno (kambario temperatūros)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto
7 gramai sausų mielių
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis druskos
Įdarui:
120 gramų sviesto (tirpinto)
120 gramų rudojo cukraus
4 šaukštai malto cinamono
2 šaukštai cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Tešlai kambario temperatūros pieną išplakti su kiaušiniais.
2.
Sviestą ištirpinkite.
3.
Tešlai miltus, sausas mieles, cukrų ir druską sumaišyti. Į miltų mišinį supilti pieną su kiaušiniais. Supilkite sviestą, išmaišykite ir minkykite tešlą. Jeigu tešla šiek tiek limpa prie rankų, stenkitės išvengti papildomo miltų berimo, kadangi bandelės gali tapti pernelyg sausos. Ganėtinai lipnią tešlą uždenkite rankšluosčiu ir šiltoje vietoje leiskite jai bent vieną valandą pakilti.
4.
Įdarui ant kepimo skardos dugno paskirstykite 4 šaukštus tirpinto sviesto, apibarstykite dviem šaukštais rudojo cukraus, dviem šaukštais cukraus pudros ir dviem šauktais cinamono.
5.
Kočiojimo paviršių patepkite taip pat lydytu sviestu ir pradėkite kočiokite jau pakilusią tešlą. Kad lengviau vyktų plonos tešlos kočiojimo procesas galite sviestu aptepti ir kočėlą. Svarbu, kad pavyktų kuo ploniau iškočioti bandelių tešlą. Iškočiotą tešlą patepkite likusiu sviestu, apibarstykite likusiu cukrumi ir cinamonu ir viską atsargiai susukite į vieną ilgą ritinį bei supjaustykite gabalėliais.
6.
Sudėkite supjaustytus ritinėlius į kepimo formą, leiskite dar 15 min pakilti.
7.
Kepkite 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
AUTORIUS: Alma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital