Cinamoniai lietiniai

AUTORIUS:
Jūratė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Cinamoniai lietiniai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 obuoliai
2 v. š. sviesto
0,5 a. š. cinamono
muskatas
2 v. š. rudojo cukraus
1 v. š. klevų sirupo
200 g miltų
100 ml kefyro
1 kiaušinis
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš miltų, kefyro ir kiaušinio išmaišyti tešlą. Jei gavosi tiršta, į tešlą įpilti daugiau pieno. Kepti blynus po vieną per visą keptuvę. Obuolius supjaustyti mažais gabaliukais. Pabarstyti cukrumi, cinamonu ir muskatu. Iškepus blynams dėti gauto įdaro į vidų ir susukti. Po to dar pašildyti keptuvėje, kad ištirptų cukrus. Patiekti apliejus sirupu ar sviestu.
AUTORIUS: Jūratė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital