Čili sriuba

AUTORIUS:
Eglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 276)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 276)
Čili sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų jautienos faršo (arba smulkiai supjaustyto kumpio)
400 gramų konservuotų pomidorų (savo sultyse, be odelių)
400 gramų konservuotų pupelių (aštrių)
100 gramų pomidorų padažo (aštraus)
150 gramų konservuotų kukurūzų (pusė skardinės)
1 vienetas raudonosios paprikos
1 vienetas svogūnų
1 vienetas aitriosios paprikos
2 skiltelės česnako
3 šaukštai aliejaus
šiek tiek maltos raudonosios paprikos
šiek tiek aitriosios paprikos miltelių
šiek tiek prieskonių jautienai
šiek tiek druskos
Patiekiant:
100 gramų sūrio (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pomidorus, čili pipirą, papriką ir česnako skilteles sumalkite arba sutrinkite elektriniu trintuvu bet taip ne iki visiškai vientisos tyrės, o kad liktų šiek tiek gabaliukų.
2.
Kptuvėje įkaitinkite aliejų. Jame apkepinkite jautienos faršą kartu su smulkiai supjaustytu svogūnu.
3.
Į puodą supilkite faršą, sumaltą daržovių masę, konservuotas pupeles ir pomidorų padažą. Jei manote, kad per sausa, pomidorų padažo įdėkite šiek tiek daugiau arba galite įpilti truputį vandens arba sultinio.
4.
Viską gerai išmaišykite, suberkite prieskonius ir druską.
5.
Troškinkite apie 15 - 20 minučių ant silpnos ugnies (arba iki kol bus norimo tirštumo). Į troškinimo pabaigą sudėkite konservuotus kukurūzus (bet jeigu nemėgstate, galima jų ir nedėti visai) ir dar kokias 5 minutes patroškinkite.
6.
Patiekdami supilstykite į lėkštes ir apibarstykite tarkuotu sūriu, sūris gražiai išsilydys.
7.
Skaniausia valgyti su paskrudintomis ir česnaku įtrintomis batono rekelėmis arba pašildytomis česnakinėmis bandelėmis.
AUTORIUS: Eglė
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (15)
Reda
2018-02-27 14:56
Labai skanu ir sotu. ATSAKYTI
Paulina
2018-02-25 14:18
Labai skanu. Vietoj paprikos ir cili naudojau adzikos padaza ir neriebia kiauliena. Receptas siek tiek pasikeite, bet skonis nuostabus. ATSAKYTI
Jolita
2018-02-25 14:14
Labai sakani gavosi, greitai ir lengvai pagaminau, bet as dar įdejau pievagrybiu ATSAKYTI
Rasa
2017-12-06 20:42
Labai skanu! Patiko ir man, ir visai mano seimynai - ant karto beveik viska suvalgem :) ATSAKYTI
Gurmane
2015-11-10 13:50
Nu laaabai skaniai gavosi:) vietoj pomidoru naudojau konsirvotus pomidorus savo sultyse, zymiai greiciau ir patogiau :) ATSAKYTI
linute
2015-02-21 17:38
Na ką....su drauge issivirem sriubytes pagal ši receptuka.žiauriai skani,neperastria pasigaminom,sūrio ant viršaus užsibarstem,pasiskrudinom bulkytes,super...mmmm....skanu :) ATSAKYTI
123
2015-02-07 02:16
As visada dedu kiaulienos farsa ir tikrai skaniai gaunasi :) ATSAKYTI
Sigita
2012-09-27 22:22
Aš darau be čili, bet daug įvairių prieskonių dėjau, ir pavyko tokia irgi aštroka. Bet ir neaštri skani.
Žinokit aš dar pripylus į lėkštę įsipjausčiau šviežio agurko-suteikia gaivumo. Labai labai skanu :) ATSAKYTI
Tomas
2012-01-17 13:21
Labai skanu. Rekomenduoju su "garlic bread". ATSAKYTI
Lukas
2011-10-20 20:46
Alternatyvus variants: Vietoj pomidoru padazo ir zaliu pomidoru naudot konc. pomidorus (kartu su sultim). Kepinant farsa ir cesnoka (cesnoko galima, kad ir puse galvutes sunaudot), geriausia naudot alyvuogiu alieju. Del spalvos galima idet zalia paprika. Pupeles nebutinai astrios, bet, svarbu, raudonos. O del suriu, tai, imo, geriauiai tinka "dziugas". Paprastas fermentis kazkaip nelabai :D
Kas liecia prieskonius, yra dziovintas/sviezias bazilikas, raudonelis, mairunas, paprikos milteliai, juodieji/kvapnieji pipirai ir dar gyvas galas visko. ATSAKYTI
Laura
2011-05-29 20:31
mhm.. tikrai nuostabi :)) dar su česnakine duonyte aš dariau, tai išvis nerealu ATSAKYTI
ugnė
2011-01-10 20:15
Super. ką tik valgiau :) ATSAKYTI
Algirdas
2010-11-14 20:41
Buvo skanu. Vietoje aštraus pomidorų padažo naudojau paprastą ir daugiau aitriųjų paprikų pabarsčiau... tiesa, susumavus ingredientų kainas, sriuba gaunasi brangoka. skanaus. ATSAKYTI
vaida
2010-11-05 12:45
labai skani:) ATSAKYTI
Toma
2010-11-02 14:47
Bandžiau, laaabai skani :DDD ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital