Čiabata su kepintais pomidorais

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Čiabata su kepintais pomidorais
Autorius apie receptą: Mano super sumuštinis! Rekomenduoju! Mano super sumuštinis! Rekomenduoju! Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas čiabatos
250 gramų vyšninių pomidorų
1 šaukštas balzaminio acto
1 šaukštelis cukraus
0.5 šaukštelio druskos
1 saujelė baziliko lapelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę, sumaišykite su druska ir cukrumi. Palikite 5-10 minučių.
2.
Sudėkite pomidorų masę į kiaurasamtį ir palikite gerai nuvarvėti.
3.
Sudėkite pomidorus į kepimo indą, apšlakstykite aliejumi.
4.
Kepkite 165 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių, kol pomidorai pradės minkštėti. Atšaldykite.
5.
Supjaustykite Ciabatta riekelėmis, paskrudinkite keptuvėje iš abiejų pusių ir uždėkite pomidorus.
6.
Apšlakstykite balzamiko actu ir papuoškite baziliko lapeliais.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital