Jogurtinis chia pudingas su šilauogėmis

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Jogurtinis chia pudingas su šilauogėmis
Autorius apie receptą: Puikus desertas, kai norisi sveikiau! Puikus desertas, kai norisi sveikiau! Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 mililitrų graikiško jogurto (arba kefyro)
200 gramų šilauogių
3 šaukštai čija sėklų
1 vienetas kivių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Chia sėklas užpilti jogurtu ir palikti šaldytuve pernakt. Jeigu mėgstate saldžiau, galite į jogurtą dar įmaišyti šiek tiek medaus ar kito saldiklio.
2.
Uogas sutrinti iki vientisos masės. Kivį nulupti ir supjaustyti kuo plonesnėmis riekelėmi (kad gerai laikytųsi prie stiklinės sienelių).
3.
Trintų uogų masę sumaišyti su išbrinkusiomis chia sėklomis.
4.
Stiklines iki pusės pripildyti chia pudingu. Kivių riekeles priglausti prie stklinės sienelių ir, prilaikant, atsargiai supilti iki viršaus chia pudingo. Galima papuošti uogomis ir vaisiais.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital