Charčio su ėriena

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Charčio su ėriena
Charčio su ėriena
Charčio su ėriena
Charčio su ėriena
Autorius apie receptą: Dar viena mano interpretacija aštrios sriubos su ėriena tema. Sriubos esmė lieka ta pati: soti, tiršta, aštri ir sušildanti sriuba. Šį kartą viriau su avinžirniais ir ryžiais. Dar viena mano interpretacija aštrios sriubos su ėriena tema. Sriubos esmė lieka ta pati: soti, tiršta, aštri ir sušildanti sriuba. Šį kartą viriau su avinžirniais ir ryžiais. Tokioms sriuboms man norisi ir kruopų, ir ko nors iš ankštinių. Visada išeina labai skaniai ir šeima su malonumu valgo tokią sriubą. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai bulvių
400 gramų konservuotų pomidorų savo sultyse (apytikriai, 1 skardinės)
0.5 stiklinės konservuotų avinžirnių
1 vienetas poro
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai ryžių
2 skiltelės česnako
1 vienetas aitriosios paprikos (apytikriai, pagal skonį)
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek saldžiosios paprikos miltelių
Sultiniui:
2 kilogramai ėrienos (kauliukų su mėsa)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
2 skiltelės česnako
2 vienetai lauro lapų
2 vienetai juodųjų pipirų
2 vienetai kvapiųjų pipirų
pagal skonį druskos
1 pundelis salierų lapų
2.5 litro vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Avinžirnius reikėtų iš vakaro užpilti vandeniu ir palikti brinkti, taip daug greičiau išvirs.
2.
Pradedame nuo sultinio. Žinoma, galima viską dėti į puodą ir užkaisti virti ant silpnos kaitros 2 val. Bet aš į greitpuodį dedu mėsą, daržoves, užpilu vandeniu, suberiu prieskonius. Ir man sultinys išverda per geras 30 min, o mėsytė tiesiog byra nuo kaulų. Mėsą nukauliname ir atidedame į šalį. Sultinį perkošiame.
3.
Sriubai svogūną, porą, česnaką ir aitriąją papriką supjaustome smulkiais gabalėliais, morką griežinėliais, bulves nedideliais kubeliais.
4.
Puode įkaitiname aliejų ir sudedame porą, svogūną, česnaką, morkas ir aitriąją papriką. Pakepiname kelias minutes. Suverčiame konservuotus pomidorus, pabarstome druska, pipirais, paprikos milteliais. Troškiname apie 5 min. Sudedame ryžius, avinžirnius, bulves. Užpilame sultiniu, kur virė ėriena. Sriubą verdame apie 30 min, kol avinžirniai suminkštės. Tada į sriubą sudedame ėrieną. Viską dar kartą užkaitiname.
5.
Pilstome į dubenėlius ir puošiame kalendros lapeliais. Skanaujame ir mėgaujamės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital