Chačapuri

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Chačapuri
Chačapuri
Chačapuri
Chačapuri
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
Tešlai:
5 stiklinės miltų
1 vienetas kiaušinių
500 mililitrų kefyro
1 šaukštelis kepimo miltelių
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis cukraus
Įdarui:
600 gramų sūrio ((kietųjų rūšių) )
1 vienetas kiaušinių
Aptepimui:
200 gramų sviesto ((išlydyto))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Miltus persijoti kartu su kepimo milteliais. Miltuose padaryti duobutę, į ją supilti kefyrą, įmušti kiaušinį, suberti cukrų, druską bei supilti aliejų. Viską išminkyti. Tešla turi būti elastinė, nekieta. Tešlą įvyniojame į maistinę plėvelę arba į maišą ir paliekame 1 val. šaldytuve.
2.
Sūrius sutarkuojame burokine tarka, įmušam kiaušinį, įdedam susmulkintus žalumynus.
3.
Tešlą padaliname 5 lygius ~ 3-4 cm skersmens „kamuoliukus“ . Kol kočiojame vieną kamuoliuką kitus laikome po maistine plėvele. Iškočiojame apskritimą ~ 0,5 cm storio, dedam įdaro ~ 3-4 v.š. ir surenkame kaip maišelį. Apverčiame bei nestipriai pakočiojame.
Kepame įkaitintoje keptuvėje su nedideliu aliejaus kiekiu. Kiekvieną iškeptą chačapurį gerai sutepame išlydytu sviestu.

Skanaus.
AUTORIUS: Julija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
renata
2015-12-18 20:53
Juk aiskiai raso keptuveje ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital