Cezario salotos su vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu

AUTORIUS:
Edita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Cezario salotos su vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g "Nemateko" vištienos kumpelių kepsnelių Itališkame marinate (Šių gaminių galima įsigyti prekybos centruose „Maxima XX ir XXX“)
200 ml natūralaus jogurto, padažui
3 šaukštų alyvuogių aliejaus, padažui
Druskos, padažui (pagal skonį)
Juodųjų pipirų, padažui (pagal skonį)
Čiobrelių, padažui (pagal skonį)
Baziliko, padažui (pagal skonį)
2 pomidorai
2 riekės batono
80 gramų salotų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Batoną ar sumuštinių duoną supjaustome kubeliais ir kepiname 200 laipsnių orkaitėje, kol gražiai apskrunda (apie 5 minutes).
Vištieną supjaustome kubeliais ir kepiname keptuvėje iki 5 minučių arba ant griliaus.
Salotas suplėšome.
Pomidorus supjaustome skiltelėmis.
Jogurtą sumaišome su aliejumi, prieskoniais.
Vištieną, salotas, skrudintą duoną, pomidorus sumaišome ir apipilame padažu.
Skanaus
AUTORIUS: Edita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital