Cezario salotos su steiko juostelėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Cezario salotos su steiko juostelėmis
Cezario salotos su steiko juostelėmis
Cezario salotos su steiko juostelėmis
Cezario salotos su steiko juostelėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas jautienos kepsnio (naudojome „Feel the Beef“ jautienos sprandinės)
1 vienetas romaninių salotų
pagal poreikį aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį parmezano sūrio
Patiekiant:
3 riekės duonos
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį džiovintos žolelės
Padažui:
100 mililitrų majonezo
50 gramų parmezano sūrio (tarkuoto)
4 vienetai ančiuvių
1 šlakelis vorčesterio padažo
1 šaukštas citrinų sulčių
1 skiltelė česnako
0.5 šaukštelio dižono garstyčių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Paruošiame krutonus – duoną suplėšome nedideliais gabalėliais, sumaišome su aliejumi ir prieskoniais. Beriame ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 10 minučių, kol krutonai gražiai apskrunda ir sukietėja.
2.
Paruošiame padažą – į maisto smulkintuvą sudedame visus padažo ingredientus ir sutriname iki vientisos masės.
3.
Ruošiame steiką: gerai įkaitiname keptuvę su aliejumi, dedame kambario temperatūros jautieną ir kepame ant didelės kaitros 8 minutes, kas minutę apversdami. Iškepusią mėsą pabarstome druska ir pipirais. Iš karto nepjaustome, leidžiame pastovėti kambario temperatūroje, kol paruošime salotas.
4.
Nuplauname, nusausiname ir suplėšome romanines salotas.
5.
Į lėkštę dedame salotas, steiko juosteles, krutonus, parmezano drožles ir padažą. Prieš valgydami salotas išmaišome, kad padažas tolygiai pasiskirstytų.
Ingredientų kainas tikrink akcijų leidiniuose - akcijos.lt. Daugiau >>
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
sriubos
troškiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital