Cezario salotos su jautienos juostelėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Cezario salotos su jautienos juostelėmis
Cezario salotos su jautienos juostelėmis
Cezario salotos su jautienos juostelėmis
Cezario salotos su jautienos juostelėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas   jautienos kepsnio  (naudojome „Feel the Beef“ jautienos sprandinės)
1 vienetas   romaninių salotų
pagal poreikį   aliejaus
pagal skonį   druskos
pagal skonį   maltų juodųjų pipirų
pagal skonį   parmezano sūrio
Patiekiant:
3 riekės   duonos
1 šaukštas   alyvuogių aliejaus
pagal skonį   druskos
pagal skonį   maltų juodųjų pipirų
pagal skonį   džiovintos žolelės
Padažui:
100 mililitrų   majonezo
50 gramų   parmezano sūrio  (tarkuoto)
4 vienetai   ančiuvių
1 šlakelis   vorčesterio padažo
1 šaukštas   citrinų sulčių
1 skiltelė   česnako
0.5 šaukštelio   dižono garstyčių
pagal skonį   druskos
pagal skonį   maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Paruošiame krutonus – duoną suplėšome nedideliais gabalėliais, sumaišome su aliejumi ir prieskoniais. Beriame ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 10 minučių, kol krutonai gražiai apskrunda ir sukietėja.
2.
Paruošiame padažą – į maisto smulkintuvą sudedame visus padažo ingredientus ir sutriname iki vientisos masės.
3.
Ruošiame steiką: gerai įkaitiname keptuvę su aliejumi, dedame kambario temperatūros jautieną ir kepame ant didelės kaitros 8 minutes, kas minutę apversdami. Iškepusią mėsą pabarstome druska ir pipirais. Iš karto nepjaustome, leidžiame pastovėti kambario temperatūroje, kol paruošime salotas.
4.
Nuplauname, nusausiname ir suplėšome romanines salotas.
5.
Į lėkštę dedame salotas, steiko juosteles, krutonus, parmezano drožles ir padažą. Prieš valgydami salotas išmaišome, kad padažas tolygiai pasiskirstytų.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital