Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
2 vienetai | karštai rūkytos skumbrės (vidutinio dydžio) | |
1 vienetas | romaninių salotų (didesnės gūželės) | |
4 riekelės | šviesios duonos | |
1 sauja | kietojo sūrio (stambiai tarkuoto) | |
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
Padažui: | ||
3 šaukštai | graikiško jogurto | |
3 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
20 gramų | kietojo sūrio (smulkiai tarkuoto) | |
3 vienetai | ančiuvių (jei nemėgstate, praleiskite) | |
0.5 vieneto | citrinų | |
2 skiltelės | česnako | |
1 šaukštelis | dižono garstyčių (arba krienų) | |
šiek tiek | pipirų | |
Patiekiant: | ||
1 sauja | sėklų (naudojau perpus moliūgų ir saulėgrąžų) | |
šiek tiek | laiškinių česnakų (arba svogūnų laiškų, galima nedėti) |