"Cezario" salotos su lašiša

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
"Cezario" salotos su lašiša
"Cezario" salotos su lašiša
"Cezario" salotos su lašiša
"Cezario" salotos su lašiša
Autorius apie receptą: Salotos ruošiau su lašiša, bet būdingu "Cezario" salotoms padažu, kuris yra išskirtinis ir kupinas daug skonių. Padažas mano salotas pakėlė į kitas skonių aukštumas. Salotos ruošiau su lašiša, bet būdingu "Cezario" salotoms padažu, kuris yra išskirtinis ir kupinas daug skonių. Padažas mano salotas pakėlė į kitas skonių aukštumas. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų lašišos filė
200 gramų salotų mišinio
200 gramų vyšninių pomidorų
2 vienetai kiaušinių
2 riekės sumuštinių duonos
1 vienetas agurkų
Marinatui:
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis čili dribsnių
1 žiupsnelis druskos
Padažui:
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštas parmezano sūrio (tarkuoto)
1 šaukštas majonezo
1 šaukštas grietinės
1 skiltelė česnako
2 vienetai ančiuvių (sūdytų)
1 šaukštelis vorčesterio padažo
1 šaukštelis dižono garstyčių grūdeliais
1 šlakelis vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lašišos filė perpjauname pusiau.
2.
Marinatui česnaką nulupame ir supjaustome labai smulkiais gabalėliais. Sumaišome su druska, čili dribsniais ir aliejumi. Įtriname lašišos kepsnelius ir paliekame marinuotis apie 20 min.
3.
Lašišos kepsnius įvyniojame į kepimo popierių, padarydami vokelius.
4.
Kepame iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 min.
5.
Kiaušinius užkaičiame virti ir verdame apie 5 - 7 min.
6.
Salotas ir daržoves nuplauname ir nusausiname. Pomidorus perpjauname pusiau, agurkus supjaustome griežinėliais. Virtus kiaušinius nulupame ir supjaustome skiltelėmis į 4 dalis.
7.
Nupjauname pluteles nuo duonos, o minkštimą supjaustome nedideliais kvadratėliais. Beriame duoną į kepimo skardą ir apskrudiname iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 5 min, kol duona gražiai apskrus.
8.
Padažui česnaką nulupame ir pasmulkiname kartu su ančiuviais iki mažų gabalėlių. Maišome kartu su sūriu, garstyčiomis, majonezu, grietine, Vorčesterio padažu. Išmaišome, ragaujame. Jei padažas labai tirštas įpilame šlakelį vandens, jei trūksta druskos, įberiame jos papildomai, jie trūksta rūgštumo, paskaniname citrinos sultimis. Aš papildomai nebėriau nei druskos, nelašinau nei citrinos sulčių, man tiesiog jų netrūko.
9.
Į lėkštes dedame salotas, pomidorus, agurkus, kiaušinį, duonos skrebučius, iškeptą lašišą. Apšlakstome viską padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital