Cezario salotos su krevetėmis ir padažu

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Cezario salotos su krevetėmis
Autorius apie receptą: Subalansuoto skonio ir lengvos tekstūros salotos! Subalansuoto skonio ir lengvos tekstūros salotos! Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Salotoms:
4 vienetai kiaušinių (virtų)
100 gramų skrebučių (česnakinių)
100 gramų karališkų krevečių (virtų)
2 vienetai romaninių salotų
Padažui:
100 mililitrų kefyro
2 šaukštai vandens
2 šaukštai žaliųjų citrinų sulčių
1 šaukštas parmezano sūrio
1 šaukštas majonezo
1 šaukštas grietinės
1 šaukštelis grūdėtųjų garstyčių
1 skiltelė česnako
1 vienetas ančiuvių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Salotas nuplauti ir nusausinti. Suplėštyti arba supjaustyti ir sudėti į lėkštę.
2.
Į elektrinį trintuvą sudėti kefyrą, vandenį, žaliąsias citrinas, parmezano sūrį, majonezą, grietinę, garstyčias, česnaką ir ančiuvį. Viską sutrinti.
3.
Į lėkštę ant salotų dėti per pusę perpjautus kiaušinius, aplieti padažu, apibarstyti skrebučiais ir uždėti krevetes. Viską išmaišyti.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital