Česnako padažas

AUTORIUS:
Salvinija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Česnako padažas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 šaukštai sviesto arba margarino
2 šaukštai miltų
0,25 šaukštelio druskos
maltų juodųjų pipirų
1,5 puodelio pieno
2 skiltelės smulkinto česnako
0,5 šaukštelio kmynų sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Inde ištirpdykite sviestą. Kepkite 2 skilteles česnako, susmulkinto, ištirpintame svieste 30 sekundžių.
Supilkite maišydami miltus, druską ir pipirus.
Supilkite iškart visą pieną.
Virkite maišydami virš vidutinės ugnies, iki padažas sutirštės ir pradės burbuliuoti. Virkite maišydami dar 1 minutę.
Supilkite 0,5 šaukštelio kmynų sėklų ar saliero sėklų, arba džiovinto baziliko, oregano, arba šalavijo, susmulkinto, su miltais.
Patiekite su daržovėmis ar paukštiena.
AUTORIUS: Salvinija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Jurgita
2010-08-23 15:32
Šis padažas puikiai tiks ne tik prie vištienos, bet ir prie avienos bei prie kiaulienos patiekalų. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital