Česnakiniu sviestu įdaryti moliuskai

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Česnakiniu sviestu įdaryti moliuskai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 l moliuskų,
100 g sviesto arba margarino,
4 skiltelės česnako,
3 svogūnai,
petražolių lapai,
druska,
pipira.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliuskus gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu. Puode išlydykite riebalus, sudėkite į juos moliuskus, uždenkite ir kaitinkite ant stiprios ugnies, kol moliuskai atsidarys. Moliuskams atsidarius, puodą tuoj pat nukaiskite. Kiekvienam moliuskui nuimkite vieną pusę kriauklės ir į ją įdėkite 3 moliuskus. Patartina moliuskus, kurie verdant patys neatsidarė, išmesti ir nebandyti jų atidaryti. Česnaką, svogūnus ir petražoles susmulkinkite ir sumaišykite su druska, pipirais bei 90 g sviesto arba margarino. Ant kiekvienos kriauklės su moliuskais uždėkite paruošto sviesto. 1 asmeniui reikia paruošti vidutiniškai 12 didelių moliuskų. Viską sudėkite į karščiui atsparų indą ir kepkite 5 min. 180 laipsnių temperatūroje. Prieš dedant į orkaitę, moliuskus galite pabarstyti sutarkuotais pyrago džiūvėsėliais. Įdarytus moliuskus galima paruošti ir iš anksto, o prieš patiekiant tik apkepti. Skanaus!
AUTORIUS: Janina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital