Česnakinis sviestas su žalumynais

AUTORIUS:
Laima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Česnakinis sviestas su žalumynais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai lengvai paruošiamas, o pavyksta nuostabaus skonio, kad kitokio sviesto ir nesinorės! Į sviestą galite dėti ir kitus mėgstamus žalumynus. Labai skanu tepti ant mėgiamos Labai lengvai paruošiamas, o pavyksta nuostabaus skonio, kad kitokio sviesto ir nesinorės! Į sviestą galite dėti ir kitus mėgstamus žalumynus. Labai skanu tepti ant mėgiamos duonos riekelės, įdaryti kijevo kotletus! (...daugiau) Laima
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 gramų sviesto (minkšto, kambario temperatūros)
20 gramų parmezano sūrio (arba kito kietojo sūrio, nebūtina)
1 sauja baziliko (šviežio arba kitų žalumynų)
1 skiltelė česnako (arba pagal skonį)
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Šviežius baziliko lapelius, tarkuotą parmezaną, česnako skiltelę sudėti į elektrinį trintuvą ir sutrinti iki kol kol viskas susismulkins.
2.
Į dubenį sudėti minkštą sviestą, tuomet sudėti paruoštą bazilikų masę, berti druską ir gerai išmaišyti.
3.
Laikyti indelyje arba paruoštą sviesto masę dėti ant kepimo popieriaus ir suvynioti formuojant norimą formą, dėti į šaldytuvą, kad sutvirtėtų.
AUTORIUS: Laima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital