Česnakinis padažas picai, kebabams ar sumuštiniams

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Česnakinis padažas
Česnakinis padažas
Česnakinis padažas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 šaukštai majonezo
4 šaukštai vandens (virinto, šalto)
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis džiovintų bazilikų
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Majonezą sumaišyti su prieskoniais, išspausti česnaką.
2.
Pagal norimą skystumą įpilti vandens, berti prieskonių. Palikti padažą pastovėti porai valandų, kad žolelės išskirtų visą aromatą.
3.
Norint aštraus padažo galimą įberti smulkiai kapoto čili pipiro ar džiovintų čili miltelių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Skaitytojas
2023-01-08 14:42
Nedėkite vandens tada padažas taps labai labai skystas. ATSAKYTI
Tavo
2018-11-21 18:39
Majonezą galima maišyti su kefyru ATSAKYTI
Violeta
2017-11-11 10:36
Majonezą galima pakeisti į kefyrą. Bus skaniau! :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital