Česnakinis imbierų padažas

AUTORIUS:
Iglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Česnakinis imbierų padažas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai mėgstu imbierą ir česnaką, o kartu jie labai dera, tad skubu pasidalinti šio padažo receptu! Nors jį galima rasti ir parduotuvėse, tačiau namie gaminami padažai ir maistas Labai mėgstu imbierą ir česnaką, o kartu jie labai dera, tad skubu pasidalinti šio padažo receptu! Nors jį galima rasti ir parduotuvėse, tačiau namie gaminami padažai ir maistas visada būna daug skanesnis, o ir pasigaminti nėra sunku ir neužima daug laiko. Šį padažą tinka dėti ant mėgstamų mėsos patiekalų, naudoti marinavimui ar net į mišraines. (...daugiau) Iglė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 gramų imbiero
200 gramų česnako (didesnių)
2 šaukštai vandens
1 šaukštelis citrinos sulčių
0.5 šaukštelio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Nulupti česnaką, nuplauti imbierą ir nulupti.
2.
Į dubenį dėti imbierą, česnaką, pilti vandenį, citrinų sultis, berti cukrų, druską ir sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės.
3.
Paruoštą padažą sudėti į stiklainį, užsukti dangtelį ir dėti į šaldytuvą, kad atšaltų. Laikyti galima iki 2 savaičių.
Patarimai:
Naudoti galima marinuojant mėsą ar žuvį, dėti į sriubas, troškinius, padažus, kad suteiktumėte kitokio skonio. Naudoti įvairiuose Indijos, Azijos virtuvės patiekaluose.
AUTORIUS: Iglė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital