Česnakiniai rauginti agurkėliai pagal Dalią

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Česnakiniai rauginti agurkėliai pagal Dalią
Česnakiniai rauginti agurkėliai pagal Dalią
Česnakiniai rauginti agurkėliai pagal Dalią
Autorius apie receptą: Traškūs ir labai skanūs rauginti agurkai. Traškūs ir labai skanūs rauginti agurkai. Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
pagal poreikį agurkų
1 litras vandens
4 skiltelės česnako
1 pundelis krapų
1 pundelis vyšnių lapų
1 pundelis krienų lapų
1 pundelis juodųjų serbentų lapų
3 lapai lauro lapų
1 šaukštas druskos
pagal poreikį juodųjų pipirų
pagal skonį garstyčių grūdelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į puodą supilti vandenį, suberti druską ir užvirti. Tuomet atvėsinti.
2.
Agurkų galiukus nupjauti, sudėti į puodą su vandeniu, sudėti česnakus, krapus, lauro lapus, juoduosius pipirus, garstyčių grūdelius, vyšnių lapus, juodųjų serbentų lapus, krienų lapus. Palaikyti šiltoje vietoje 2 - 4 dienas. Tuomet dėti į šaldytuvą ir palaikyti savaitę.
3.
Į stiklainius sudėti agurkus, užpilti paruošto marinato. Užsukti stiklainius ir dėti į šaldytuvą. Agurkai pavyksta traškūs net iki kito sezono, tinka laikyti tiek šaldytuve, tiek vėsiame rūsyje.
Patarimai:
Stiklainius sterilizuoti galima taip: stiklainius išplauti su soda, skardą iškloti rankšluosčiu, pastatyti stiklainius kakleliu į apačią ir kaitinti įkaitintoje iki 100 C laipsnių temperatūros orkaitėje 10 minučių. O dangtelius nuplikyti verdančiu vandeniu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital