Česnakiniai pievagrybiai su ryžiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Česnakiniai pievagrybiai su ryžiais
Česnakiniai pievagrybiai su ryžiais
Česnakiniai pievagrybiai su ryžiais
Česnakiniai pievagrybiai su ryžiais
Autorius apie receptą: Kartais pietūs gali ir būti tokie. Ir tikriausiai galėčiau pasakyti, kad pietums be mėsos reikia daugiau išmonės ir minčių. Nes tiesiog imti ir iškepti kotletą yra daug Kartais pietūs gali ir būti tokie. Ir tikriausiai galėčiau pasakyti, kad pietums be mėsos reikia daugiau išmonės ir minčių. Nes tiesiog imti ir iškepti kotletą yra daug paprasčiau. Bet leidžiu sau pagalvoti, pasvajoti ir pietus pagaminti be mėsos. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų pievagrybių
1 stiklinė ryžių (apytikriai)
100 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis čili dribsnių
2 lapeliai petražolių
pagal skonį druskos
30 gramų sviesto (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Ryžius užpilame vandeniu, pasūdome ir išverdame.
2.
Pievagrybius supjaustome riekelėmis, česnaką pasmulkiname.
3.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Suberiame česnaką ir šiek tiek pakepiname. Tada suberiame pievagrybius. Pabarstome druska ir pakepiname kelias minutes. Supilame grietinėlę ir patroškiname apie 5 min.
4.
Į dubenėlius dedame ryžių, pievagrybių. Pabarstome čili dribsniais. Puošiame petražolių lapeliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital