Česnakiniai grūdėtos varškės blyneliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Česnakiniai grūdėtos varškės blyneliai
Česnakiniai grūdėtos varškės blyneliai
Česnakiniai grūdėtos varškės blyneliai
Česnakiniai grūdėtos varškės blyneliai
Autorius apie receptą: Pikantiški, o ne saldūs blynai dabar yra mano favoritai. Mielai tokius blynus kepu ir valgau pusryčiams. Šį kartą pabandžiau kepti su grūdėta varške, oi kaip ji čia tobulai Pikantiški, o ne saldūs blynai dabar yra mano favoritai. Mielai tokius blynus kepu ir valgau pusryčiams. Šį kartą pabandžiau kepti su grūdėta varške, oi kaip ji čia tobulai tiko. Jeigu dar nekepėte, būtinai pabandykite kepti ir nesaldžius blynus. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 gramų grūdėtos varškės
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai kvietinių miltų
1 šaukštas laiškinių česnakų (smulkintų)
1/4 šaukštelio česnako granulės
1 žiupsnelis druskos
Patiekiant:
pagal poreikį ikrų (nebūtina)
1 šaukštas grietinės
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį įmušame kiaušinius, įberiame druskos ir paplakame šiek tiek šakute. Sudedame grūdėtą varškę, česnako granules, svogūnų laiškus. Gerai išmaišome. Suberiame miltus. Tešlą išmaišome. Į tešlą grūdėtą varškę supyliau su visu skysčiu, todėl papildomai blynams maišyti nebenaudojau jokio skysčio, drėgmės pakako nuo kiaušinių ir pačios grūdėtos varškės.
2.
Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus. Kepame blynelius iš abiejų pusių po kelias minutes, kol iškeps ir gražiai apskrus. Blynelius pabarstome smulkintais laiškiniais česnakais.
3.
Valgėme su grietine, ikrais.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital