Česnakinės krevetės ant iešmelių

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Česnakinės krevetės ant iešmelių
Česnakinės krevetės ant iešmelių
Česnakinės krevetės ant iešmelių
Autorius apie receptą: Jau seniai perku nevirtas krevetes, jas išdarinėju ir užsišaldau porcijomis. O paskui belieka tik atsišildyti ir gaminti. Pastarąjį kartą iš 1 kilogramo neišdarinėtų Jau seniai perku nevirtas krevetes, jas išdarinėju ir užsišaldau porcijomis. O paskui belieka tik atsišildyti ir gaminti. Pastarąjį kartą iš 1 kilogramo neišdarinėtų krevečių išėjo apie 600 gramų gryno svorio. Kiautų neišmeskite, nes iš jo galite išvirti skanų sultinį. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
20 vienetų krevečių (nevirtų)
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal poreikį citrinų sulčių
pagal skonį druskos
pagal skonį juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ant krevečių sudėkite smulkiai pjaustytą česnaką, pagardinkite druska, aitriąja paprika, pipirais. Užpilkite šiek tiek aliejaus, viską gerai išmaišykite. Palikti marinuotis apie 20 minučių.
2.
Sumaukite krevetes ant iešmelių ir kepkite įkaitintoje keptuvėje ar ant grilio iš abiejų pusių po keletą minučių. Pabaigoje užspauskite citrinos sulčių.
3.
Patiekiau su makaronų, avokado, ridikėlių ir icebergo salotomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital