Česnakinės bulvių skiltelės

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Česnakinės bulvių skiltelės
Autorius apie receptą: Česnakinėms bulvių skiltelėms pagaminti geriausia rinktis bulves labai plona odele arba tiesiog šviežias bulves. Bulvių rūšis visiškai nėra svarbi, naudokite tokias, Česnakinėms bulvių skiltelėms pagaminti geriausia rinktis bulves labai plona odele arba tiesiog šviežias bulves. Bulvių rūšis visiškai nėra svarbi, naudokite tokias, kokias labiausiai mėgstate ir nuolatos naudojate ruošti kitiems patiekalams. Receptas iš mano blogo: lithuanianintheusa.com (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 šaukštai sviesto
5 skiltelės česnako
1 sauja petražolių (šviežių, smulkintų)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Įkaitiname orkaitę iki 220 C laipsnių temperatūros.
2.
Sviestą išlydome mikrobangėje.
3.
Česnako skilteles nulupame, 3 skilteles sutriname česnako spaustuku.
4.
Bulves gerai nuplauname, supjaustome skiltelėmis ir sudedame į dubenį. Sumaišome su 1,5 valg. š. alyvuogių aliejaus, 1,5 valg. š. lydyto sviesto ir sutrintu česnaku. Pagardiname druska, pipirais.
5.
Ant orkaitės skardos patiesiame kepimo popieriaus, sudedame bulves taip, kad skiltelės nesiliestų. Kepame įkaitintoje orkaitėje 20 min, tada apverčiame ir dar kepame 15-20 min, kol bulvės gražiai apskrunda.
6.
Sutriname 2 česnako skilteles, viename indelyje sumaišome kartu su likusiu sviestu, alyvuogių aliejumi ir petražole.
7.
Iškepusias bulvių skilteles sudedame į vieną dubenį, sumaišome su sviesto ir aliejaus mišiniu. Jei reikia dar įdedame druskos ir juodųjų pipirų. Iškart patiekiame!
Ingredientų kainas tikrink akcijų leidiniuose - akcijos.lt. Daugiau >>
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital