Česnakinės bandelės su kumpiu ir sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Česnakinės bandelės su kumpiu ir sūriu
Česnakinės bandelės su kumpiu ir sūriu
Česnakinės bandelės su kumpiu ir sūriu
Česnakinės bandelės su kumpiu ir sūriu
Česnakinės bandelės su kumpiu ir sūriu
Česnakinės bandelės su kumpiu ir sūriu
Česnakinės bandelės su kumpiu ir sūriu
Autorius apie receptą: Kai šių bandelių receptą pamačiau Astos Černės knygoje "Saulėtos virtuvės pusryčių knyga" iš karto užsimaniau išbandyti, nors ir žinojau, kad skoniu bus panašios į Kai šių bandelių receptą pamačiau Astos Černės knygoje "Saulėtos virtuvės pusryčių knyga" iš karto užsimaniau išbandyti, nors ir žinojau, kad skoniu bus panašios į picos keksiukus. Neapsirikau, skonis tikrai panašus ir labai puikus. O kaip beprotiškai skaniai jos kvepia ką tik iškeptos! (...daugiau) Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
280 gramų miltų
125 mililitrai pieno (apytikriai)
100 gramų šaltai rūkyto kiaulienos kumpio
100 gramų kietojo sūrio
100 gramų sviesto
2 šaukšteliai kepimo miltelių
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis džiovintos žolelės
0.5 šaukštelio druskos
Viršui:
1 vienetas kiaušinių (mažo)
1 šaukštas pieno
0.5 šaukštelio džiovintos žolelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Dideliame dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius, druską bei prieskonines žoleles. Suberiame kubeliais supjaustytą šaltą sviestą ir triname su miltais tarp pirštų, kol gausime trupinius. Į juos suberiame smulkiai sukapotas česnako skilteles, tarkuotą kietąjį sūrį ir smulkiai supjaustytą kumpį, išmaišome.
2.
Lėtai pilame pieną, maišydami šakute, kol tešla sukibs į vieną rutulį. Pieno gali reikėti šiek tiek daugiau. Perkeliame tešlą ant lygaus ir švaraus miltais pabarstyto paviršiaus.
3.
Kelis kartus paminkome ir suformuojame plokščią maždaug 3 centimetrų storio tešlos apskritimą. Labai aštriu peiliu tiksliais judesiais supjaustome apskritimą į 8-10 trikampių. Išdėliojame juos ant kepimo popieriumi išklotos kepimo formos, palikdami tarp jų kelių centimetrų tarpus.
4.
Išplakame kiaušinį su pienu ir aptepame šiuo plakiniu bandelių paviršių. Apibarstome trupučiu džiovintų prieskoninių žolelių.
5.
Kepame iki 220 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Iškepusias perkeliame ant grotelių ir visiškai atvėsiname.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital