Česnakinė žaliųjų žirnelių sriuba

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Žirnelių sriuba
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skani, gaivi ir vasariška žirnelių sriuba! Greitai paruošiama, puikiai tinka lengvai vakarienei. Patiekiant tinka įdėti šaukštą grietinėlės, graikiško jogurto ar Labai skani, gaivi ir vasariška žirnelių sriuba! Greitai paruošiama, puikiai tinka lengvai vakarienei. Patiekiant tinka įdėti šaukštą grietinėlės, graikiško jogurto ar grietinės. Jeigu neturite česnakų laiškų, vietoje jų galite pakepinti porą skitelių česnako arba vieną nedidelį svogūną. (...daugiau) Sandra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras vandens
2 stiklinės žaliųjų žirnelių
2 saujos česnakų laiškų
4 šaukštai grietinėlės
2 šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis muskato (galima nedėti)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Puode įkaitinti aliejų ir jame ant nedidelės ugnies apkepinti smulkintus česnakų laiškus iki suminkštės.
2.
Užpilti vandeniu, užvirti, sudėti žirnelius. Pagardinti druska bei pipirais, žiupsneliu muskato ir pavirti 3 - 5 minutes iki žirneliai suminkštės (porą šaukštų išvirusių žirnelių galima atsidėti sriubos papuošimui).
3.
Viską sutrinti blenderiu. Paragauti ar druskos, pipirų, jeigu kažo norisi daugiau - pridėti. Supilti grietinėlę ir dar kartą užvirinti, o tada iškart išjungti.
4.
Karštą sriubą išpilstyti į lėkštes. Jeigu norisi, į kiekvieną lėkštę galima dar įdėti po šaukštą grietinėlės ir papuošti atsidėtais žirneliais.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital