Česnakinė krevečių užtepėlė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Česnakinė krevečių užtepėlė
Česnakinė krevečių užtepėlė
Česnakinė krevečių užtepėlė
Autorius apie receptą: Noriu pasidalinti puikiu sumuštinių receptu, kuris man asmeniškai labai patiko, o patiekus kaip vieno kąsnio sumuštinukus, bus ir puikus patiekalas šventiniam stalui. Noriu pasidalinti puikiu sumuštinių receptu, kuris man asmeniškai labai patiko, o patiekus kaip vieno kąsnio sumuštinukus, bus ir puikus patiekalas šventiniam stalui. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
400 gramų krevečių be kevalo (virtų)
5 riekelės batono (skrudintų)
140 gramų majonezo
30 gramų krapų
0.5 vieneto citrinų
2 skiltelės česnako
15 mililitrų citrinų sulčių
šiek tiek ikrų (papuošimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Česnako skilteles, krapus, krevetes susmulkinkite elektriniu trintuvu. Dėkite majonezą, pilkite citrinų sultis ir viską gerai išmaišykite.
2.
Citriną supjaustykite pusgriežinėliais.
3.
Ant skrudintų batono riekelių tepkite krevečių masės, dėkite po citrinos pusgriežinėlį, papuoškite ikrais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital