Cepelinai su vištų kepenėlėmis

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Cepelinai su vištų kepenėlėmis
Autorius apie receptą: Daug skaniau nei su mėsa man. Daug skaniau nei su mėsa man. Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai bulvių
0.5 kilogramo bulvių
400 gramų vištų kepenėlių (virtos)
100 gramų sviesto
100 gramų grietinės
2 vienetai svogūnų
1 šaukštas krakmolo
1 šaukštas druskos
2 žiupsneliai lauro lapų
1 žiupsnelis baziliko
1 žiupsnelis rozmarino
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Žalias bulves sutarkuoti, išsunkti. Virtas pasūdytame vandenyje, sutrinti ir sumaišyti su žaliomis.
2.
Ant sviesto apkepti smulkintą didelį svogūną ir sudėti į sumaltas kepenėles. Dar įdėti druskos, pipirų, lauro lapelių, bazilikų, rozmarinų. Išmaišyti.
3.
Formuoti cepelinus ir dėti į verdantį vandenį su prieskoniais ir druska.
4.
Padažui - pakaitinti grietinę su sviestu iki užvirimo, įberti pjaustytų žalumynų ir užvirti.
AUTORIUS: Regina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Janina
2018-11-20 12:20
Kiek laiko virti ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital