Cepelinai su kepenimis

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Cepelinai su kepenimis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
12 žalių bulvių
5 virtos trintos bulvės
400 g virtų kiaulės kepenų
100 g virtų kiaulės lašinių
2 šaukštai krakmolo
2 šaukštai miltų
2 šaukšteliai druskos
lauro lapeliai
juodieji pipirai
svogūnas
žiupsnelis rozmarinų
truputėlis sviesto
Kitas galimas įdaras:
200 g kiaulienos
200 g jautienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žalias bulves sutarkuoti, nusunkti, bei sumaišyti su virtomis bulvėmis, krakmolu, bei miltais. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti svieste. Kepenis sumalti su lašiniais, įberti šaukštelį druskos, bei po žiupsnelį lauro lapų, pipirų, rozmarinų, išmaišyti. (Kito įdaro gamyba: Smulkiai supjaustytą svogūną, šaukštelį druskos, bei po žiupsnelį lauro lapų ir pipirų sumaišyti su kiaulienos ir jautienos mėsa. Galima įdėti šaukštelį krakmolo.) Iš bulvių tešlos išploti po du blynelius, ant jų dėti įdaro, formuoti cepelinus ir mesti į verdantį vandenį. Aš į puodą dar įdedu svogūno, lauro lapo, vitamino C, bei šaukštelį druskos. Virti apie 30 min., valgyti su spirgučiais, arba su spirgučių grietinės padažu.
AUTORIUS: Regina R.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital